Bedrijfsinfo

Wij zijn een autobedrijf met bijzondere specialisatie in het merk Saab. We hebben een constant wisselende voorraad van zo'n 30 Saabs, van oldtimer tot heel jonge exemplaren. Zie hiervoor onze pagina met occassions.

Anton: "Ons streven is het elke klant zo volledig mogelijk naar de zin te maken. Vertrouwen is ons voornaamste doel en wij doen alles om dat op te bouwen bij onze klanten. Een voorbeeld hiervan is dat wij onze ocassions niet op en top oppoetsen en onder de motorkap glimmend maken vóórdat u komt kijken maar pas nadat een overeenkomst is gesloten. U ziet altijd wat u koopt. Open en eerlijk. Want alleen met vertrouwen kunnen we zorgen dat onze klanten terugkomen en klant blijven. Ook onze service gaat dan ook vaak net iets verder dan wat gebruikelijk is."

Onze specialisatie:
Al meer dan 30 jaar geleden raakte Anton Potze "bevangen" door het merk Saab. De eigenwijze modellen, de degelijkheid, het geheel anders dan de anderen zijn sprak hem zo aan dat hij al vroeg besloot met deze auto's te willen gaan werken. Eerst als (chef-) monteur bij een Saab-dealer en later, vanaf 1983 voor zichzelf begonnen als Saab-specialist.

Zoon Arjen is behept met hetzelfde Saab-virus als vader en is dan ook geruisloos de Saab-wereld ingeloodst. Een familiebedrijf dus. Al die jaren hebben, samen met Anton's Saab-passie, gezorgd voor een geweldig stuk ervaring in huis. Maar dat niet alleen. Het bedrijf groeit ook mee in de ontwikkelingen in de autoindustrie en is dan ook voorzien van alle benodigde apparatuur om ook de "nieuwe" Saabs volledig te kunnen onderhouden. Specialisten van het zuiverste water.

Ons bedrijf ligt aan de weg tussen Emmercompascuum en ter Apel. Munnekemoer oostzijde nr. 76 ter Apel. Tel. 0599 583853 of 06 5326212 U bent van harte welkom. De koffie staat klaar.